2018-07-26 05:21:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Munkája eredményes lesz

Napi horoszkóp július 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha a munkatársaival, vagy üzletfeleivel amúgy sem a legjobb a viszony, akkor most konfliktusok vagy ellentétek alakulhatnak ki. Ha simán alakulnak a dolgok, akkor se igyon előre a medve bőrére, mert a mai bolygóállás göröngyössé tehet mindenféle kapcsolatot.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó planétája, a Vénusz kellemes fényszöget alkot a Plútóval, ez munkájában úgy fog megmutatkozni, hogy ön hatékonyabbá válik. Szerelmi kapcsolatai elmélyülnek, felfokozódnak. Ma nem elégszik meg a felszínnel, bepillantást nyerhet kapcsolata mélyebb rétegéibe.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A hátráló Merkúr az ön harmadik sorsterületén áll egy helyben, fényszög nélkül. Mindenféle kommunikáció, utazás, informatika nehézkessé válik az ön számára. A homállyal szemben nem érdemes túlzásba vinni a küzdelmet... Pihenhet is néha.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma az ön felett uralkodó Hold kellemes fényszöget alkot a Vénusszal, ez alkalmas nap arra, hogy otthona szépítgetésével foglalkozzon, vagy meglátogassa fodrászát. Szerelmi érzései felhevülhetnek a mai napon, töltsön el egy békés estét kedvesével.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Igencsak ellenséges indulatai támadhatnak a mai nap folyamán, ha elfojtja ezeket, baleset vagy betegség formájában jelentkezhetnek. Igyekezzen alkotó módon használni energiáit, például fejtsen ki erőteljes fizikai tevékenységet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön jegyében áthaladó Vénusz ma kellemes fényszöget alkot a Holddal, szívesen foglalkozik környezete csinosításával vagy éppen önmaga megszépítésével. Ez a bolygóállás jótékony hatást gyakorol mindennemű kapcsolatára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold és a Plútó közötti együttállás az ön negyedik sorsterületén halad át, alkalmas a mai nap arra, hogy nagytakarítást végezzen, felesleges holmiktól szabaduljon meg. Ürítse ki fiókjait, már nem szükséges iratait, papírjait semmisítse meg.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Testvérei vagy közvetlen környezete és ön között ma feszültség keletkezhet, alkalmas a mai nap ennek tisztázására, nézetkülönbségeik elsimítására. Tartózkodjon az értelmetlen féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Könnyen perlekedő hangulatba hozható a mai napon, konfliktus is támadhat ön és szomszédsága vagy környezete között. Ha azonban képes termőre fogni ezt az energiát és elkerülni a konfliktusokat, akkor sokra viheti másokkal együtt a mai napot.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Munkájában meg fog mutatkozni a belső felfokozottsága, és az elvégzett munka nagyon eredményes lesz, a mai napon igen hatékonnyá válik. Szerelmi téren is ki tudja magát fejezni és képes lesz kapcsolata mozgatórugóját felismerni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Legyen óvatos a mai napon, különösen, ha éles szerszámok kerülnek a kezébe, kifejezetten harcias kedvében van, és ez megmutatkozhat abban, hogy nem hajlandó együttműködni másokkal és nem mutat kellő udvariasságot sem.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz az ön hetedik sorsterületén halad át és kellemes fényszöget alkot a Plútóval. Mindenféle kapcsolata érzelmi hőfoka megnőhet ilyenkor, érzelmei felerősödnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: